Hovedsponsor

Mariager IK » Fælles Aktivitetskalender » MIK Løbeklub

MIK Starter løbetræning.

En solbeskinnet torsdag aften mødtes 14 løbere foran Klubhuset ved Mariager Hallen. De er med i den nystartede løbeklub i Mariager, som skal være løbetræning for alle - begyndere og øvede. Den nye løbetræner Lars Heinsøe startede aftenen med lidt teori om løbetræning, en snak om træningsteknik og om at sætte sig et opnåeligt mål. Derefter løb holdet ned i Munkholmanlægget og rundt på bakkerne, hvor der blev taget hensyn til både de gode, øvede og begyndere.

Lars vil over de næste mandage og torsdage indtil sommerferien hjælpe holdet godt i gang med at løbe. "Målet for den enkelte kan være alt fra at løbe nogle få kilometer, deltage i Mariagerløbet eller at kunne løbe meget langt", udtaler han, og han vil derfor prøve at variere ruterne og tilrettelægge dem, så alle kan være med. Indtil sommerferien er det gratis at deltage.

Klubben er kommet i gang efter Lars Heinsøe’s initiativ med fødselshjælp fra MIK’s hovedbestyrelse og fra en gruppe af meget rutinerede løbere, som har tilknytning til Mariagerfjord OK’s Trim afdeling.

Mariager Idræts Klub | Gl. Hobrovej 1 | 9550 Mariager | CVR-nr.: 33088507 |