Hovedsponsor

Fodbold » Kontingent » U14 drenge vinder ved Ramsing Cup

 

Mariager IK´s U14 drenge vinder 11 mands B rækken ved Ramsing Cup 2011

16 spillere fra Mariager IK´s U14 drenge hold deltog i weekenden 5-7 august 2011 ved Ramsing Cup i Spjald. Stævnet havde 230 deltagende hold fra Danmark, Sverige og Norge.

U14 drengene stillede op i 11 mands rækken og for nogle af spillerne på holdet var det første gang de spillede 11 mands fodbold.
Holdet skulle i den indledende runde møde Mørkøv IF fra Sjælland, Aarup BK fra Fyn og Galten fra Jylland. Den korte forberedelse samt det at nogle skulle vænne sig til 11 mands banen, kunne i de første 3 indledende kampe mærkes. MIK drengene tabte alle 3 indledende kampe rimeligt klart. Det skal dog også siges at holdet i to af kampene stod overfor hold der til dagligt spiller i Mesterrækken.
 

Efter indledende runde var holdet kvalificeret til B Slutspillet, hvor holdet startede med 0 point, mens 2 af puljens andre hold startede med 3 point fra indledende runde. I første kamp i mellemrunden skulle holdet spille mod Maribo B. Drengene havde rystet skuffelserne fra indledende runde af sig og vandt sikkert med 6-2 over Maribo.

De andre resultater i B slutspillet flaskede sig så holdet inden sidste kamp kun var 1 point fra førstepladsen. Men holdet var afhængig af at Mørkøv IF satte point til i Deres sidste kamp. Så på sidstedagen af stævnet mødte en flok morgenfrisk Mariager drenge op på banerne for at give Deres støtte til Maribo B. Om det var drengenes støtte til Maribo B der hjalp, skal ikke kunne siges. Men faktum var at kampen sluttede 2-2 hvorefter at matchbolden var lagt over til MIK drengene.
 

De skulle i Deres sidste kamp spille mod Mejrup GU. MIK drengene var ikke mange minutter om at sætte denne kamp på plads og kunne strække armene i vejret med en fortjent sejr på 7-1 og dermed vinder af U14, 11 mands B rækken. Hvad der startede skidt sluttede af med at drengene for andet år i træk kunne tage hjem med endnu en pokal til pokal skabet. 

Mariager Idræts Klub | Gl. Hobrovej 1 | 9550 Mariager | CVR-nr.: 33088507 |